Nieuwsberichten

 
26 januari 2018

CDNext is erkend leerbedrijf


CDNext is een erkend leerbedrijf en stelt zo studenten in de gelegenheid om hun aangeleerde vaardigheden en kennis in de praktijk te verbeteren. Daarmee helpen we de nieuwe generatie professionals een weg te vinden in het bedrijfsleven.

CDNext vindt het heel belangrijk dat studenten in de praktijk hun studie kunnen vertalen in praktijkopdrachten. In het verleden hebben we studenten gehad van international business management. Ook nu kan CDNext weer een stagiaire plaatsen. Bij voorkeur iemand met een marketing en/of een commerciële opleiding. Iemand die ons kan helpen te verbeteren op het gebied van social media, zoals Facebook, Twitter en Instagram is welkom. Dit is voor ons een investering in elkaars toekomst. Wat wij erg belangrijk vinden is een flexibele instelling. In een klein bedrijf moet je wel eens een taak uitvoeren die niet beschreven staat in het takenpakket. Je moet dan de flexibiliteit op kunnen brengen om die taak uit te voeren in het belang van ons bedrijf en ons team. Zo zul je ook snel als volwaardig teamlid gezien worden. Je krijgt alle ruimte om je eigen ideeën te presenteren en bij goedkeuring te implementeren (of jouw bijdrage leveren aan de implementatie). Kortom, wil je echt iets leren en de mogelijkheid benutten om in een kleine organisatie echt belangrijke zaken te leren, overweeg dan een stageplek bij CDNext.

Step by step, we are going to teach our students how they can grow in the international business. We want to invest in the future of the youth.

CDNext is erkend leerbedrijf