Nieuwsberichten

 
7 juni 2018

CDNext luistert Eureka Festival op met 6mm LED scherm


Op 3 juni 2018 was CDNext met een rental scherm aanwezig op het Eureka Festival in Valkenswaard. Het Eureka Festival werd voor de eerste maal georganiseerd en was gelijk al een succes. Teams konden zich inschrijven om allerlei vragen te beantwoorden die hoofdzakelijk over Valkenswaard gingen.

Met een groots opgezette feestavond werden de uitslagen bekend gemaakt. De vraag van de organisatie aan CDNext was een scherm te leveren voor 1 dag waarop de sponsoren zich konden presenteren met advertenties. Daarnaast werd het scherm gebruikt om informatie te verschaffen over de juiste antwoorden en de uitslagen van de quiz. 

Ook het huren van een LED scherm behoort tot de mogelijkheden bij CDNext. Van grote tot kleine schermen, van grove pixel pitch tot een heel fijne pixel pitch met een hoge resolutie. De wens van de organisatie kon dus gemakkelijk vervuld worden.

De afmeting en de pixel pitch zijn van belang. Een evenement met veel bezoekers met een te klein scherm met grove pixelpitch, is wel goedkoper, echter de tekst is dan bijna niet te lezen. Van belang is van te voren te weten wat de kijkafstand is, hoeveel bezoekers er ongeveer gaan komen en welke content getoond gaat worden. Daarnaast is van belang wat de opstelling van het scherm is. Zijn het bewegende beelden of stilstaande beelden? Al deze zaken zijn van invloed op de juiste keuze. CDNext heeft daar een goed advies voor gegeven aan de organisatie.

Dat men voor CDNext heeft gekozen is vanwege de stiptheid, de prijs en de expertise. CDNext heeft vaker met dit bijltje gehakt, heeft oog voor de details en weet wat voor beren men op de weg kan tegen komen. De communicatielijnen zijn kort en daarmee is een oplossing altijd dichtbij. CDNext geeft door zijn jarenlange ervaring in LED schermen altijd het juiste advies.

Meer weten over onze verhuur mogelijkheden. Stuur een mail naar info@cdnext.nl of bel 040-2 405 223

CDNext luistert Eureka Festival op met 6mm LED scherm