Nieuwsberichten

 
30 januari 2019

Nieuw LED scherm voor Theater de Schalm in Veldhoven


CDNext heeft eind 2018 een nieuw 6 mm pixel pitch LED scherm geleverd en geïnstalleerd bij Theater de Schalm in Veldhoven.
Het LED scherm maakt nu deel uit van het netwerk van schermen waarop binnen en nu ook buiten het theater de bezoeker wordt gewezen op toekomstige optredens in het theater.

Het theater had al een narrowcasting systeem (het uitzenden van informatie gericht op een specifieke doelgroep op een specifieke plaats) Op diverse LCD schermen werd de bezoeker gewezen op toekomstige optredens in het theater. De wens was om ook het publiek buiten te informeren. De keuze voor een groot scherm boven de ingang van de Schalm was gauw gemaakt. Bijkomende voordelen zijn dat de ingang van het gemeentehuis direct naast die van de Schalm ligt waardoor de kans op ‘gezien worden’ door het langslopend publiek erg groot is. Daarnaast wordt op deze manier de hoofdentree beter onder de aandacht gebracht.

Het LED scherm maakt nu deel uit van het genoemde narrowcasting systeem. Het scherm staat voor het raam in een opslagruimte. Daardoor ondervindt men binnen geen last van verminderde lichtinval door een afgeschermd raam. Op deze manier wordt een binnen beeldscherm toch een soort van outdoor LED display. Wij adviseren dit graag omdat het een aanzienlijke kostenbesparing met zich meebrengt.

Het LED scherm is een product van Uniview, één van de toeleveranciers van CDNext. De afmeting van het scherm is 240 x 192 cm.  

Nieuw LED scherm voor Theater de Schalm in Veldhoven