Beeldscherm Diensten

Het verzorgen van content op uw scherm(en)

Onze LED schermen worden geleverd met een zogenaamde LED scherm controller. Hierop kunt u via een DVI input elke mediadrager (zoals een PC of een mediaplayer) aansluiten. Wij leveren desgewenst ook een Content Management Systeem (CMS) waarmee u, de naam zegt het al, de inhoud van de scherm(en) bepaalt. Wij gaan nog een stap verder: ook voor de opmaak van de schermen kunt u bij ons terecht!

 

Support bieden bij de exploitatie van uw scherm(en)

Uw buitenreclame via digital out of home (DOOH) media kan eenvoudig worden aangepast om in te spelen op de actualiteit. De juiste reclame op het juiste moment getoond via digitale schermen. Wij werken met verschillende partijen samen die er een core-business van hebben gemaakt om advertenties op digitale billboards te verkopen.

Hebt u een interessante locatie waar veel passanten uw digitale billboard kunnen zien? Bel ons dan want samen met een of meerdere exploitatiebedrijven in de DOOH business kunnen we een begroting maken hoeveel u met uw investering kunt verdienen.

 

etalage_diensten

 

Onderhoud

Uiteraard zorgen wij voor het onderhouden van uw investering. Dat kan op verschillende manieren. Ad hoc als er zich een probleem voordoet of op basis van vooraf gemaakte afspraken die zijn vastgelegd in een onderhoudscontract.

 

Consultancy support bij de aanschaf van een LED scherm of Media Façade

Het aanschaffen van een LED scherm of LED Media Façade is geen sinecure. Het ontbreekt vaak aan specifieke kennis over de producten. Wij kunnen u helpen bij het opstellen van de tender specificaties. Wij zullen een onafhankelijk advies uitbrengen en kunnen ook adviseren bij de keuze van de leverancier. Uiteraard zijn we dat in dit geval niet zelf en kunt u verzekerd zijn van een transparant traject.

 

Huren

Ook het huren van een LED scherm behoort tot de mogelijkheden bij CDNext. Van grote tot kleine schermen, van grove pixel pitch tot een heel fijne pixel pitch met een hoge resolutie.

De afmeting en de pixel pitch zijn van belang. Een evenement met veel bezoekers (bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd) met een te klein scherm met grove pixelpitch, is wel goedkoper, echter het spel is bijna niet te volgen.

Van belang is van te voren te weten wat de kijkafstand is, hoeveel bezoekers er ongeveer gaan komen en welke content getoond gaat worden. Daarnaast is van belang wat de opstelling van het scherm is. Zijn het bewegende beelden of stilstaande beelden?

Al deze zaken zijn van invloed op de juiste keuze. CDNext kan u daarin adviseren.

 

LED scherm-huren

 

LED schermen zijn te huur bij CDNext voor binnen toepassingen (tentoonstellingen, beurzen, productpresentaties), maar ook voor buiten. Voor kortdurende buitenactiviteiten zijn er zelfs LED schermen die op een aanhangwagen gemonteerd staan. Op- en afbouw zijn dan in een hele korte tijd geregeld.

Huurprijzen zijn vanaf ongeveer € 750,00 per dag. Uiteraard zijn meerdere dagen ook mogelijk, de dagprijzen zijn dan nog aantrekkelijker. Vraag uw CDNext adviseur naar de ongekende mogelijkheden voor het huren van LED schermen.

Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW, elektriciteit, vergunningen, content (inhoud), e-voorzieningen en transport.

 

Lease mogelijkheden

CDNext biedt in samenwerking met BD Lease de mogelijkheid om een LED scherm te leasen. CDNext verzorgt de levering, installatie en onderhoud van het scherm, BD Lease zorgt voor de financiering. Dit kan voor uw organisatie heel aantrekkelijk zijn.
Op verzoek kunnen wij een eenvoudige calculatie maken met onze Lease-Calculator. U weet dan direct wat de maandtermijn gaat worden.

Voordelen van het leasen van een LED scherm zijn:

·       U behoudt uw financiële armslag

·       Vaste rente gedurende de looptijd

·       Rente is aftrekbaar

Informeer naar de mogelijkheden, wij informeren u graag ( in samenwerking met BD Lease).
Of neem contact op over onze goederen en diensten en maak gebruik van onze contactpagina.

Informatie?

Hebben wij uw interesse gewekt? Vraag dan vrijblijvend informatie aan.