Led schermen zijn bereikbaar voor iedereen

LED in de retail en showroom

Laat u inspireren door de TOP brands. Zij weten als geen ander een WOW-effect te creëren. Top merken als PORSCHE, BMW, TESLA, DOLCE & GABANNA, GUCCI en bijvoorbeeld ARMANI. Zij communiceren al langer in hun showroom, Flagship stores en Concept stores via LED schermen. Dat is nu ook voor u bereikbaar. U kunt schermen kopen, huren of leasen, voor bijna elk budget hebben we een oplossing. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Led Schermen voor in Showroom

 

LED in de openbare ruimte

Overheden en bedrijven willen meer en meer communiceren met bezoekers en passanten. Een LED display is daarvoor een zeer geschikt medium. Ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Denk hierbij aan displays in stadscentra, bij sportfaciliteiten en bijvoorbeeld bij hotels. De mogelijkheden zijn ongekend. Bel of mail ons voor meer informatie!

Led Schermen in openbare ruimte

 

LED schermen voor buiten

Een belangrijk gegeven voor outdoor LED schermen is het aantal pixels per vierkante meter (de zogenaamde pixel pitch). De kijkafstand van uw publiek bepaalt wat de ideale pixel pitch is. Daarnaast is het belangrijk dat de display van een goede kwaliteit is. Het moet 24 uur per dag, 7 dagen per week alle weersinvloeden kunnen weerstaan. Uw buitenreclame moet doorlopend zichtbaar blijven. De schermen die wij als LED specialisten installeren zijn hierop geselecteerd. Hoge kwaliteit van afwerking, regelbare lichtsterkte en robuust ontwerp.

Led Schermen voor buiten


LED schermen voor binnen

Een display wat binnen wordt gebruikt heeft meestal een hogere resolutie in vergelijking met buitenschermen. Natuurlijk is afwerking van een nog groter belang. Ook hier bieden wij hoge kwaliteit schermen voor 24/7 gebruik.

Led Schermen voor binnen


Specials

Naast de “reguliere” LED oplossingen voor binnen en buiten kunnen wij ook allerlei speciale toepassingen leveren. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld transparante LED schermen, zogenaamde LED Media Façades. Maar wij leveren ook LED displays met afwijkende vormen en LED show-floors of dance-floors. Wat te denken van een LED scherm achter een diffuus doek waarmee u prachtige creatieve effecten kunt creëren.

Led Schermen specials


Huren of Leasen

Het huren van een LED scherm behoort ook tot de mogelijkheden bij CDNext. Van grote tot kleine schermen, van grove pixelpitch tot een heel fijne pixelpitch met een hoge resolutie. De afmeting en de pixelpitch, de kijkafstand, de hoeveelheid bezoekers en welke content, de opstelling van het scherm en of het bewegende of stilstaande beelden zijn. Al deze zaken zijn van invloed op de juiste keuze. CDNext kan u daarin adviseren.

Naast huren is ook leasen van een LED scherm mogelijk een (financieel) aantrekkelijke oplossing voor uw organisatie. Kijk op onze Diensten pagina voor meer informatie over huren en leasen.

Informatie?

Hebben wij uw interesse gewekt? Vraag dan vrijblijvend informatie aan.

 

 

laatste nieuws

laatste nieuws

Wilt u meer weten over de
ontwikkeling van LCD- en
LED Schermen? 

Meer nieuws...
LCD schermen

LCD schermen

LCD betekent Liquid Crystal
Display. De techniek achter
dit systeem is ...

Meer info...
contact

contact

Meer weten over onze
diensten? Of nieuwsgierig
naar de mogelijkheden?

Neem contact op...