Laatste Nieuws

 
PlaceForBizz Eindhoven vervangt LED scherm
31 januari 2019

Eind 2018 heeft CDNext het LED scherm bij PlaceForBizz in Eindhoven vervangen. De reden van de vervanging was dat de oude ledschermen te warm werden, waardoor de behuizing niet meer optimaal koelde. Outdoor LED displays moeten veel licht produceren om zichtbaar te blijven ook bij directe lichtinval.


Nieuw LED scherm voor Theater de Schalm in Veldhoven
30 januari 2019

CDNext heeft eind 2018 een nieuw 6 mm pixel pitch LED scherm geleverd en geïnstalleerd bij Theater de Schalm in Veldhoven.
Het LED scherm maakt nu deel uit van het netwerk van schermen waarop binnen en nu ook buiten het theater de bezoeker wordt gewezen op toekomstige optredens in het theater.


CDNext luistert Eureka Festival op met 6mm LED scherm
7 juni 2018

Op 3 juni 2018 was CDNext met een rental scherm aanwezig op het Eureka Festival in Valkenswaard. Het Eureka Festival werd voor de eerste maal georganiseerd en was gelijk al een succes. Teams konden zich inschrijven om allerlei vragen te beantwoorden die hoofdzakelijk over Valkenswaard gingen.


CDNext is erkend leerbedrijf
26 januari 2018

CDNext is een erkend leerbedrijf en stelt zo studenten in de gelegenheid om hun aangeleerde vaardigheden en kennis in de praktijk te verbeteren. Daarmee helpen we de nieuwe generatie professionals een weg te vinden in het bedrijfsleven.


New screen for business Center PlaceforBizz Eindhoven
10 december 2015

In November 2015 CDNext installed a new LED screen in front of PlaceforBizz Eindhoven, the totem, which contains a display surface of about 4 square meter, was realised in co-operation with Dumets.