Over CDNext, het wie, wat en hoe.

 

Wie zijn wij?

De directie van CDNext wordt gevormd door Ruud Schoof en oprichter Cor Driessen. Na lange tijd betrokken te zijn geweest bij de display-activiteiten bij Philips (o.a. Vidiwall) besloot Cor in 2002 zijn eigen bedrijf op te richten gespecialiseerd in het leveren van professionele beeldschermen. Vele installaties zijn er sindsdien door CDNext geleverd in grote delen van Europa. Vanaf het einde van 2017 heeft Ruud zijn intrede gedaan in de directie van CDNext. Ruud heeft veel kennis en ervaring opgedaan bij Sara Lee, in diverse functies en is sinds 2004  zelfstandig ondernemer.  CDNext maakt gebruik van gespecialiseerde toeleveringsbedrijven als het gaat om installatiewerkzaamheden, content creatie en exploitatiemogelijkheden. Hiermee bent u verzekerd van een up to date dienstverlening.

 

 • Opgericht in 2002 (stabiele speler in de markt)
 • Management heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van professionele displays (onder meer ex PHILIPS)
 • Uitgebreid netwerk van fabrikanten en toeleveranciers
 • Onafhankelijk (wij bieden de voor u beste oplossing)

Wat doen wij?

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan professionele beeldschermen, zowel voor binnen als voor buiten gebruik. Voor buiten bieden wij LED Media Façades en LED schermen in verschillende maten en resoluties. Pixel pitches variëren van 6 mm tot 50 mm.

Voor “binnen schermen” kunt u bij ons kiezen tussen LCD en LED toepassingen. Zo leveren we LCD schermen die in een zogenaamde totem zijn ingebouwd, met bijvoorbeeld als optie dat ze als touchscreen te bedienen zijn. Ook kunnen we LCD videowalls leveren die met een nauwelijks zichtbaar randje tussen de schermen opgebouwd worden. Bij LED schermen is de sky de limit, hoe groot het moet zijn bepaalt u. Zonder randen en oneffenheden kunnen we schermen bouwen met verschillende pixel pitches (de afstand tussen de LED's), variërend van 1 tot en met 5 mm Zo kunnen we elke grootte en elk formaat leveren, eventueel opmaat gemaakt.

Al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn CE en EMC gecertificeerd.

 

 • Advisering, levering en installatie van professionele displays.
 • LED displays voor binnen en buiten, pixelpitches van 1.2 mm tot 25 mm
 • LED Media Façades (Transparante LED schermen)
 • LCD schermen, LCD videowalls, LCD touch screens
 • Aanbieden van leaseconcepten
 • Eventueel het verzorgen van content op uw scherm(en)
 • Support bieden bij de exploitatie van uw scherm(en)
 • Onderhoud (indien gewenst middels een alles omvattend onderhoudscontract)

Waarom CDNext?

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, al onze producten worden geleverd met een garantie van 24 maanden! En bij ons bent u aan het goede adres als het gaat om de invulling van uw wensen op het gebied van communiceren door middel van professionele beeldschermen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij heel goede contacten met de meest belangrijke fabrikanten van LED schermen en LCD displays. Maar we zijn niet gebonden aan 1 merk, we kunnen de voor u beste optie aanbieden.

Wij ontzorgen u! Wij kunnen bijvoorbeeld voor u de benodigde vergunningen . aanvragen. Ook kunnen we bemiddelen om de aan te schaffen schermen te leasen. Hiervoor werken we samen met een aantal lease maatschappijen. Voor sommige relaties is het belangrijk dat het scherm onderdeel maakt van een exploitatieconcept. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. U ziet wij doen meer dan alleen het leveren installeren van schermen, wij leveren een totaalconcept!

Uw investering is bij ons zeker, u kunt gedurende een lange tijd gebruik maken van de schermen.

 

 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Onafhankelijk (niet merkgebonden)
 • Werkt met gerenommeerde fabrikanten, hierdoor bent u verzekerd van de laatste technieken en ontwikkelingen
 • Flexibele organisatie

LED schermen

LED Schermen

Overheden en bedrijven
willen meer en meer commu-
niceren met bezoekers etc...

Meer info...
LCD Schermen

lcd schermen

LCD betekent Liquid Crystal
Display. De techniek achter
dit systeem is ...

Meer info...
Contact

Contact

Meer weten over onze
diensten? Of nieuwsgierig
naar de mogelijkheden?

Naar Contact...